KURUMSAL


 
15 yılı aşkın bir süreden beri; inşaat sektöründe hizmet vererek kurulduğumuz günden bu yana çağdaş yöntemler kullanarak gerçekleştirdiğimiz, modern konut yapıları, iş merkezleri, sanayi tesisleri, eğitim kurumlarının yanı sıra geleneksel metodlar kullanarak kültürel mirasımızı özgün yapısına kavuşturmak için çok önemli projelere imza atmaktayız. 

Sektörde hizmet verdiğimiz yıllar boyunca edindiğimiz deneyim ve güvenle, geliştirdiğimiz bilgi birikimi doğrultusunda, firmamızın birinci önceliği insan memnuniyeti oluşturmaktadır.Firmamızın başarısının sürekliliği, çağdaş, yaratıcı, çalışkan ve ekip çalışmasına inanan çalışanlarının, teknik bilgi birikimi ve ideallerini gerçeğe dönüştürme azminden kaynaklanmaktadır.

Ülkemizin gelişen ekonomisine ve sosyal gelişmeye paralel hareket eden Nova Mimarlık günümüzde toplu konutların yanı sıra site ve lüks konut yapımına ağırlık vermiştir. Nova Mimarlık bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada güvenli sitelerde rahat ve huzur dolu bir yaşam sürdürmeniz için prensiplerinden asla ödün vermeyecektir.